Wie is Abil-IT

Over Abil-IT

Abil-IT is opgericht in 2010 met als doel om een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan MKB bedrijven – en particulieren – door middel van advisering, implementering, beheer en consultancy diensten, zodat deze zich optimaal kunnen richten op hun eigen core business.

Ik heb in de ICT diverse functies bekleed (systeembeheerder, netwerkbeheerder en ICT manager), waardoor ik weet wat bedrijven drijft en waar hun behoeftes liggen.

Abil-IT als bedrijf onderscheidt zich dus door niet alleen een oplossing aan te reiken voor een probleem of vraagstuk binnen een bedrijf, maar door actief mee te denken en een plan te ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er een duidelijke (meerjaren)visie op het vlak van ICT infrastructuur, passend bij de organisatie: afgestemd op het primaire proces en rekening houdend met de kritieke factoren hierbinnen.

Abil-IT kan u ondersteunen bij het realiseren en implementeren van een oplossing op maat, maar kan desgewenst ook het beheer en de beveiliging van de infrastructuur voor haar rekening nemen.

Het uitgangspunt van Abil-IT is dan ook ontzorgen:

Uw ICT behoefte is namelijk onze zorg.

Onze historie

2016

Wij verwelkomen u als nieuwe klant?

2015

Abil-IT bestaat 5 jaar. Uitbreiding portfolio met Webroot antivirus, cloud virusscanner voor Servers en systemen voor bedrijven.

2014

Mailfiltering, virtuele servers. Allemaal via Abil-IT.

2013

Een van onze klanten heeft de FD gazelle prijs gewonnen als snelste groeier. Van harte gefeliciteerd!!!

2012

Onze klantenkring is uitgebreid evenals onze leveranciers. We leveren nu ook registratie en/of hosting van websites en emailfiltering.

2011

In 2011 hebben we ons portfolio uitgebreid met onder andere backup en business continuity oplossingen. We hebben meer contacten met innovatieve leveranciers, die ons kunnen helpen de bedrijven te ondersteunen.

2010

Oprichting Abil-IT

In augustus 2010 wordt Abil-IT opgericht. De focus van Abil-IT ligt op consultancy diensten voor bedrijven.